Hulp nodig? Brede Scholen Boxtel biedt (online) ondersteuning bij thuisonderwijs

Hallo allemaal,

Voor de meesten is 2021 anders begonnen dan we zouden wensen. Wat wil iedereen elkaar weer graag live zien en spreken want “gewoon” er zijn, is minder vanzelfsprekend geworden nu.

We hopen dat iedereen het jaar thuis goed op heeft kunnen starten en wensen jullie dan ook een jaar vol nieuwe kansen, veel vernieuwende mogelijkheden en mooie ontmoetingen. Laten we vooral met z’n allen blijven lachen en flauwekullen, relativeren is en blijft immers een kunst op zich.

Ondersteuning bij het thuisonderwijs
Uiteraard wil de BSB (Stichting Brede Scholen Boxtel) waar Buurtsport en CultuurBox onderdeel van zijn jullie ondersteunen waar mogelijk, maar hoe?

Dat is de vraag die we aan jullie willen stellen!

Waar mogelijk bieden we graag op maat (online) mogelijkheden voor het onderwijs op het gebied van Sport en Bewegen en /of Kunst- en Cultuur. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

We denken op vraag met jullie mee en waar het kan willen we graag een bijdrage leveren om je te ontlasten en het (online) onderwijs extra te verrijken met mogelijkheden op het gebied van Sport en bewegen / Kunst -en Cultuur. Dit kan bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan thema’s, maar wellicht heb je andere vragen en/of wensen.

>>>

Voor ondersteuning, meedenken en ontlasten op het gebied van Sport en Bewegen kun je contact opnemen met:
Ken Tempelers
Email: ken@buurtsportboxtel.nl
Mobiel: 06 11206949

Voor ondersteuning, meedenken en ontlasten op het gebied van Kunst- en Cultuur kun je contact opnemen met:
Gerry Roche
Email: info@cultuurbox.eu
Mobiel: 06 50553099

We horen graag van jullie!

Hartelijke groeten mede namens het team van BSB,
Ken Tempelers (Buurtsport) en Gerry Roche (CultuurBox)